Δυναμώνουμε - ψηφίζουμε

το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Ανοικτή πολιτική συγκέντρωση – συζήτηση για τη μάχη των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και των Δημοτικών εκλογών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μάρτη στο δημαρχείο Ζηρού, στη Φιλιππιάδα. Ομιλητές στη συγκέντρωση ήταν οι :

-              Τσουμάνη Όλυ, υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου, μέλος της ΕΠ Β/Δ Ελλάδας του ΚΚΕ, δικηγόρος, μέλος του ΔΣ δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

-              Γείτονας Μενέλαος, υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού, καθηγητής στο ΕΠΑΛ Άρτας, μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Άρτας και Γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

-              Τσεκούρας Πέτρος, Δημοτικός Σύμβουλος Ζηρού με τη Λαϊκή Συσπείρωση, καθηγητής, αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Πρέβεζας.

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ ενόψει της επικείμενης εκλογικής μάχης του Μαΐου. Οι ομιλητές τόνισαν ότι το ΚΚΕ δίνει ενιαία την τριπλή εκλογική μάχη (για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφέρειες και τους Δήμους), γιατί ενιαία είναι απέναντι στην εργατική τάξη η επίθεση από την κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα κόμματα, τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους του ευρωμονόδρομου και από την πλουτοκρατία.

Κάλεσαν τους παρευρισκόμενους, τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να στηρίξουν μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις εκλογές του Μαΐου. Να συστρατευθούν με το ΚΚΕ για να υπάρξει ισχυρή εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση στην Ευρωβουλή, στις Περιφέρειες και στους Δήμους, για να υπάρξει δυνατή φωνή αντίστασης και αντίδρασης κόντρα σε όλες τις βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές και κόντρα στους δυνάστες μας.

Για να δημιουργήσουμε τη δική μας μεγάλη λαϊκή συμμαχία και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί άμεσα μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας, να αγωνιστούμε για την ανασύνταξη του κινήματος και για να βάλουμε τις βάσεις για μια φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση, με αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.

Για να κατακτήσει ο λαός τη δική του εξουσία, να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων σε όφελός του.  



ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!