Δυναμώνουμε - ψηφίζουμε

το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πανεξόρμιση το Σάββατο στην κεντρική αγορά και την Κυριακή με ριζοσπάστη στην παραλία της Πρέβεζας




Το Σάββατο το πρωί στις 10 Μάη, κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Κώστα Κωτσαντή και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιάννη Νόβα έκαναν περιοδεία στην κεντρική αγορά της Πρέβεζας. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης συνομίλησαν με τους  καταστηματάρχες άκουσαν τα προβλήματα τους και τις αγωνίες τους. Για τη βαριά φορολογία, τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς, την αδυναμία των εργαζομένων να ψωνίσουν για την κρίση που ταλανίζει τον κλάδο των μικρέμπορων. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης τους κατέδειξαν σαν υπαίτιους την κυβέρνηση(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που υλοποιεί τις κατευθύνσεις της ΕΕ για την αύξηση της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων στον κλάδο και το κλείσιμο των μικρομάγαζων, αλλά και τις ευθύνες των κομμάτων του ευρωμονόδρομου όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που ενώ κάνει πως διαφωνεί στα λόγια, στις πράξεις στηρίζει την πολιτική αυτή με κάθε ευκαιρία.
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Ανέδειξαν ακόμα τις ευθύνες της περιφερειακής αλλά και της Δημοτικής διοίκησης που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στηριζόμενοι στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης,  τις εφαρμόζουν απαρέγκλιτα και σε τοπικό επίπεδο. Επιβάλλοντας δυσβάσταχτη φορολογία, διάφορα τέλη και χαράτσια που καλούνται να πληρώσουν οι ήδη επιβαρημένοι αυτοαπασχολούμενοι και οι εργαζόμενοι της Πρέβεζας. 


Την Κυριακή το πρωί στις 11 Μάη, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ  υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Κώστα Κωτσαντή και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας Γιάννη Νόβα πραγματοποίησαν πανεξόρμιση με τον ριζοσπάστη και τα υλικά του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στην παραλία της Πρέβεζας. Το κλίμα και οι αποδοχή των θέσεων του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης ήταν πολύ θετικό. Οι Πρεβεζάνοι παρέθεσαν τα προβλήματα τους από την εφαρμογή της βάρβαρης πολιτικής της ΕΕ από τα κόμματα τους Ευρωμονόδρομου.
ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης τους έδειξαν πως στις επερχόμενες εκλογές το μόνο κριτήριο ψήφου για τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, είναι το ταξικό τους συμφέρον. Και γι’ αυτό υπάρχει σίγουρη, σταθερή, δοκιμασμένη επιλογή:

Ισχυρό ΚΚΕ παντού, Δύναμη και Ελπίδα είναι του Λαού

Το γραφείο τύπου