Δυναμώνουμε - ψηφίζουμε

το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου



Πλούσιο πρόγραμμα δράσης, παρεμβάσεων και συζητήσεων  συνεχίζουν να υλοποιούν οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και αυτές τις ημέρες.
Χτές 1η Μάη ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Κώστας Κωτσαντής και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Πρέβεζας και Πάργας, Γιάννης Νόβας και Σωτήρης Γάκης   αντίστοιχα, συμμετείχαν στην απεργιακή πρωτομάγιατικη συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων στο Φόρο, καθώς και στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Σταύρο Κάππα, ενός εκ των 200 εκτελεσθέντων της Καισαριανής, στον Άγιο Θωμά.
Σήμερα 2 Μάη, το πρωί αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης  με επικεφαλείς τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Κώστα Κωτσαντή και τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Γιάννη Νόβα  πραγματοποίησαν περιοδεία στα γραφεία του ΟΑΕΕ, της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και του ΕΟΠΥΥ συνομιλώντας με τους εργαζόμενους για τις επιπτώσεις που έχουν τα τελεύταια μέτρα αλλά και για την ανάγκη ενίσχυσης της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο και την Περιφέρεια, καθώς και την ισχυροποίηση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι οι εργαζόμενοι με τη λαϊκή συμμαχία έχουν συμφέρον και δικαίωμα να αντιπαλέψουν την αντιλαική πολιτική στο χώρο της υγείας και να διεκδικήσουν την πανελλαδική ανάπτυξη ενιαίου, καθολικού, αποκλειστικά κρατικού και απολύτως δωρεάν συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με βασικό προσανατολισμό την πρόληψη και με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.

Αύριο Σάββατο 3 Μάη τις πρωινές ώρες αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης  με επικεφαλείς τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Κώστα Κωτσαντή και τον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Γιάννη Νόβα θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της πόλης. Το απόγευμα θα περιοδεύσουν  στο Νεοχώρι στις 7.30μ.μ. και στον Άγιο Θωμά στις 8.30 μ.μ.