Δυναμώνουμε - ψηφίζουμε

το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Πρόγραμμα ομιλιών και περιοδειών Λαϊκής Συσπείρωσης στο Ν. Πρέβεζας





  • Την Κυριακή 16 Μάρτη ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Κώστας Κωτσαντής και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Σωτήρης Γάκης θα πραγματοποιήσουν ομιλία στην Κηφισιά – Τσουκνίδα Φαναρίου στις 10:30π.μ.
  • Την Κυριακή 16 Μάρτη ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Κώστας Κωτσαντής με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ζηρού Μενέλαο Γείτονα θα πραγματοποιήσουν περιοδεία με συσκέψεις στην Κερασούντα στις 7:00μμ και την Πέτρα στις 8:30μ.μ.   
  • Την Τρίτη 18 Μάρτη το πρωί ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Κώστας Κωτσαντής με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ζηρού Μενέλαο Γείτονα θα περιοδεύσουν στους χώρους όπου εργάζονται οι υπάλληλοι του Δήμου Ζηρού.
  • Την Τρίτη 18 Μάρτη το απόγευμα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Κώστας Κωτσαντής και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας Σωτήρης Γάκης θα περιοδεύσουν σε χωριά του Φαναρίου (Μουζακέικα, Νάρκισσο κλπ)  με ολοκλήρωση της περιοδείας στο Βουβοπόταμο όπου θα γίνει και ομιλία στις 8μ.μ.
  • Την Τετάρτη 19 Μάρτη στις 7:30μ.μ. πολιτική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Πνευματικό Κέντρο Φιλιππιάδας όπου θα μιλήσουν η υποψήφια Περιφερειάρχης Όλυ Τσουμάνη και ο  υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού Μενέλαος Γείτονας.